Basedriver Summer Course 2019


Betere campagnes, hogere conversie en strategisch e-mailen

Over de summer course

Deze zomer organiseren we speciaal voor Basedriver-gebruikers de Basedriver Summer Course. In kleinschalige groepen ga je samen met het consultancy team aan de slag met allerlei zaken die met e-mailmarketing te maken hebben. Met als doel om jou een betere e-mailmarketeer te maken.

Je gaat leren hoe je de nieuwste trends op het gebied van e-mailmarketing kunt toepassen en hoe je door middel van onder andere personalisatie, dataverrijking en engagement de klantrelatie warm kunt houden. Dit allemaal met als doel om meer conversie uit e-mail te halen.

  • 3 verschillende themadagen
  • Kleinschalige groep (Maximaal 7 deelnemers, plekken beperkt beschikbaar)
  • In week 26/27 of week 34/35 (geef je datumvoorkeuren op!)

Programma

Dag 1: hogere conversie met persoonlijke e-mails

We trappen af met de functionaliteit waar Basedriver in uitblinkt: personaliseren. Ontdek waarom al je e-mails gepersonaliseerd moeten worden en hoe je dit het beste kunt instellen. Heb je super veel content nodig om te personaliseren, of zijn er ook andere manieren? Ook zullen we deze dag stilstaan bij effectieve e-mailtips die de conversie verhogen. Dit zijn panklare tips die je gelijk kunt inzetten tijdens de rest van de training

Dag 2: behoud klanten door nieuwe trigger based campagnes

Data is een belangrijk hulpmiddel, mits je data op de juiste manier inzet. Het verzamelen van data, het organiseren van data en het verrijken van data zijn essentieel om data goed in te zetten. Vervolgens zullen we deze gebruiken om nieuwe trigger based campagnes te bedenken en in te richten en eindigen we de dag met een stukje engagement. Een nieuwe trigger based campagne kan het begin zijn van een nieuwe klantrelatie, maar hoe houd je deze zo warm mogelijk?

Dag 3: meer tevreden klanten na een goede strategie

Leg verbanden tussen resultaten met bepaalde analyses en gebruik deze als basis voor je strategie. Tijdens deze dag leggen we uit hoe je Basedriver kunt meenemen in je cross-channelstrategie. Naast de cross-channelstrategie staan we stil bij het schrijven van een campagneplan én sluiten we af met een sneak preview van nieuwe functionaliteiten. Zo blijf je de rest een stap voor.

Praktische zaken

  • De Summer Course kost €1475 per deelnemer. Kom je met een collega? Dan betalen jullie als tweetal een gereduceerd tarief van €1975.
  • Dagelijks een verzorgde lunch en tussendoor koffie & lekkers.
  • De cursus zal op een goed bereikbare locatie in Utrecht worden gehouden.

We zoeken nog een geschikte datum en horen graag wanneer jij het liefst de cursus wilt volgen. Deze zal plaatsvinden op maandag, dinsdag en donderdag in een van de onderstaande weken:

  • In week 26 of 27
  • In week 34 of 35

Kun je ons laten weten welke week jou het beste uitkomt? Zodra de data bekend zijn sturen we je een mail met meer informatie.

Inschrijven

De plekken zijn beperkt dus heb je interesse of wil je meer weten over de summer course, vul dan geheel vrijblijvend het formulier in en we nemen contact met je op.