Basedriver | De marketingtool voor de subscription economy

Basedriver release 6 is live

Utrecht, 30 januari 2017

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de functionaliteiten van Basedriver. We zijn dan ook erg blij dat deze maand de zesde release van Basedriver is live gegaan. Deze versie bevat grote verbeteringen.

Marketing automation

Op het gebied van marketing automation kan de gebruiker gebaseerd op het resultaat van eerdere marketingacties, triggerbased campagnes gaan inrichten. Daarnaast is het mogelijk contactmomenten uit te stellen tot latere verzending. Beide verbeteringen zorgen ervoor dat campagnes nu nog relevanter en persoonlijker worden. Bovendien is het toevoegen van utm tagging voor Google Analytics geautomatiseerd.

Ook is er een gebruiksvriendelijke feature toegevoegd die het werk van de marketeer gemakkelijker en leuker maakt en er voor zorgt dat je campagnes altijd goed kunt analyseren.

Marketing operations

Vanuit marketing operations perspectief, maakt release 6 het mogelijk om actiepunten aan te maken die gekoppeld zijn aan een campagne. Daarnaast laat de 'campagne team pagina' zien, wie er binnen de organisatie allemaal aan een bepaalde campagne tegelijkertijd werken. Dit maakt het samenwerken aan verschillende campagnes nu nog efficiënter, gemakkelijk en dus leuker!

Uiteraard stoppen we niet na release 6. In release 7 zullen er wederom stappen gezet gaan worden. To be continued...