Basedriver | De marketingtool voor de subscription economy

Bekijk Basedriver op Digital Marketing Live 2016

Utrecht, 16 mei 2016

Onze wereld wordt steeds digitaler. Trends en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. We moeten ons constant aanpassen aan al deze veranderingen. Zo ook marketingafdelingen. Op 26 mei a.s. zal Peter van der Schaar namens Netwinst een presentatie houden over ‘Digitale transformatie en de impact op marketing‘ op Digital Marketing Live in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Hierin zal hij in gaan op de veranderingen in onze wereld en wat bepaalt of je hierin als marketeer succesvol bent.

Over Basedriver

Vanuit de visie van Netwinst op marketing en de ervaringen die we bij onze klanten hebben opgedaan is in 2015 de tool Basedriver ontstaan. In Basedriver kunnen marketingteams samen campagnes organiseren. Denk aan de marketingafdeling werkzaamheden organiseren, juiste klanten selecteren, content personaliseren en in duizenden varianten uitsturen via meerdere kanalen. Je CRM en andere systemen koppelen en je volledige workflow faciliteren in Basedriver. Wil je meer zien over Basedriver en ervaren wat deze software voor jou en je team kan betekenen? De Netwinst consultants zijn op Digital Marketing Live in de demo alley aanwezig om marketeers en marketingmanagers te tonen op welke manier Basedriver het werk van jou en je collega’s makkelijker, leuker en succesvoller maakt.

Zou je graag langs komen om Basedriver in actie te zien, kennis te maken of gewoon bij te praten? Hartstikke welkom! We schudden je graag de hand op onze Basedriver stand in de Digital Marketing Live demo alley op 26 mei in Amsterdam.

Voor meer informatie over Basedriver kan je terecht op de website basedriver.com of neem persoonlijk contact met ons op via tel 030 751 05 50.