Wat is Basedriver

Digital (e-mail) marketing met content en data.

Basedriver LinkedIn Basedriver Pinterest Basedriver Instagram Basedriver Youtube

Een vliegwiel van content, campagnes en data

Gekleurde balk

Meer bereik en meer klanten met content en e-mail marketing

Contentmarketing staat hoog op de agenda voor de meeste marketing teams. Terecht: met contentmarketing creëer je bereik op de website en op social media.

E-mail marketing is hét verlengstuk voor contentmarketing. Door een e-mailadres uit te vragen, bestendig je de relatie met een anonieme bezoeker.

De nieuwsbrief is bij uitstek het middel om een bezoeker te binden. Met Basedriver verstuur je individueel samengestelde nieuwsbrieven, met de meest relevante content die ze niet eerder gehad hebben.

Goede content helpt je om bereik te krijgen. Bereik verandert in interesse als mensen vaker relevante content krijgen. Op basis van triggers benader je de juiste persoon met een aanbod. Dat is de werkwijze waar Basedriver voor gemaakt is.

Meer actieve ontvangers van e-mail marketing campagnes

Gekleurde balk

(re)-activeer jouw e-mail marketing ontvangers met geautomatiseerde campagnes

Veel bedrijven hebben last van dalende openratio’s en inactieve ontvangers. Met Basedriver herken je actieve en inactieve ontvangers en automatiseer je re-activatie campagnes.

We noemen dat de lifecycle van e-mail marketing ontvangers. Opent iemand nooit een mail, dan start de heractivatie. Toont iemand interesse, stuur dan een commercieel aanbod. B2B bedrijven kunnen leads eenvoudig op laten volgen door sales.

Door toepassen van de lifecycle zorg je voor hoge openratio’s en verhoog je het rendement van jouw campagnes.

Marketing teams die werken met Basedriver

Gekleurde balk

Bij Basedriver zit de marketeer aan de knoppen

Gekleurde balk

Aandacht voor de werkwijze en automatisering zorgen voor meer resultaat, in minder tijd.

Marketeers zijn tegenwoordig halve projectmanagers. Voor campagnes ben je afhankelijk van externe bureau’s, interne afdelingen en technische kennis.

Wij vinden dat marketeers zelf aan de knoppen moeten zitten. Zonder een overdaad aan technische kennis moet je relevante en gepersonaliseerde campagnes kunnen maken.

Dat kan alleen als de werkomgeving veilig is. Daarom besteden we veel aandacht aan de werkwijze. Je werkt met betrouwbare data, in een omgeving waarvoor geen technische kennis nodig is.

Marketing teams van 5 tot 50 man kunnen ongestoord werken in Basedriver en hoeven zich niet druk te maken om elkaars planning.

Van het samenstellen van de e-mail tot het bepalen van het beste verzendmoment. Door automatisering nemen we je een groot deel van het werk uit handen.

 

In vijf stappen meer resultaat

Gekleurde balk

Wij nemen je aan de hand bij het verbeteren van e-mail marketing

Overstappen naar een ander marketing platform is niet eenvoudig. Onze klanten komen bij ons vanuit een wens om meer voor elkaar te krijgen, meer te personaliseren, meer resultaat te behalen. Vaak zijn ze teleurgesteld in de mogelijkheden van hun huidige pakket.

We kennen die uitdaging als geen ander, daarom hebben we in vijf stappen een plan ontwikkeld om jou te helpen meer resultaat te halen uit e-mail marketing.

We starten met het inrichten van de database en trainen van het team. Daarna helpen we je om customer journeys in te richten en personalisatie te gebruiken. Op basis van machine learning zorgen we er vervolgens voor dat je de juiste content naar de juiste persoon stuurt, op het juiste moment.

Wil je meer weten over Basedriver?

Gekleurde balk

Neem contact met ons op voor een persoonlijke demonstratie

NW0000038-1-Basedriver formulier demonstratie aanvraag