Het nieuwe team Business Analisten van Basedriver

Even voorstellen: Jody Schuller, Thomas de Ruijter en Djwan Ali, onze drie nieuwe Business Analisten!

21 december 2022 - 3 minuten
Gekleurde balk

Even voorstellen: Jody Schuller, Thomas de Ruijter en Djwan Ali (v.l.n.r. op de foto), onze drie nieuwe Business Analisten!  

Sinds kort hebben we bij Basedriver een gloednieuw blik Business Analisten opengetrokken. In augustus is Thomas als parttimer bij ons begonnen. Djwan en Jody zijn twee maanden later aan de slag gegaan. Jody was overigens geen onbekende. Tot anderhalf jaar terug werkte hij ook bij Basedriver. Hij had toen meer een supportrol, een “Business Analist light”, aldus Jody. In zijn nieuwe rol heeft hij meer verantwoordelijkheden en meer contact met klanten, wat het werk veel leuker maakt. Afgezien van de functie vindt Jody het erg leuk om weer bij Basedriver te werken. “De terugkeer bij Basedriver voelt als een warm bad.”  Djwan komt evenals Jody uit de IT. Djwan: “Het grootste verschil is dat ik bij Basedriver meer klantcontact heb en dat ik hier de ruimte krijg om initiatief te tonen en mijn verantwoordelijkheid te pakken. Daarnaast is de functie heel veelzijdig.” In tegenstelling tot Djwan en Jody studeert Thomas nog. Hij zit nu in het eerste jaar van de tweejarige master Business Analitics aan de Universiteit van Utrecht. Het werk is flexibel in te delen naast zijn studie en sluit qua inhoud ook goed aan, waardoor hij zijn opgedane kennis in de praktijk kan brengen. Thomas en Jody kenden elkaar overigens al van hun studie, waar ze samen in een projectgroep hebben gezeten. Hun paden kruisten elkaar weer bij Basedriver. 

Djwan en Jody hadden een flying start. Meteen in de eerste werkweek gingen ze naar Emerce E-day, een marketingbeurs in Amsterdam. Dit was heel informatief en daarnaast leerden ze gelijk op een informele manier verschillende klanten van Basedriver kennen. De klanten zijn verdeeld tussen Djwan en Jody. Ze zijn ondertussen goed op elkaar ingespeeld en bij afwezigheid van de een, kan de ander probleemloos het werk overnemen. Thomas ondersteunt beide heren en is daarnaast veel bezig met het testen van de software. Omdat Thomas twee maanden eerder begonnen was, konden Jody en Djwan in het begin nog veel op hem terugvallen. Inmiddels zijn de rollen omgedraaid, aangezien Djwan en Jody ondertussen veel meer uren hebben gedraaid.  

Ondanks dat alle drie de Business Analisten nog maar net zijn begonnen, zijn ze dus al een echt team, dat goed met elkaar kan opschieten. We hebben even wat hoogtepuntjes op een rij gezet.  Djwan vindt het aansluiten van nieuwe klant Triple I een leerzame bezigheid. Daarnaast vindt hij het leuk om met klanten als Hearst mee te denken over vernieuwingen en samen in gesprek te gaan over hoe Basedriver dat kan faciliteren. Jody heeft onder meer het Belgische Roularta Media Groep onder zijn vleugel. Dat houdt ook in dat hij met enige regelmaat de grens overgaat. Hij heeft al een rondleiding gehad over het hele complex inclusief de drukkerij. Thomas is momenteel bezig met het aansluiten van verschillende nieuwe klanten, voor het operationeel maken Basedriver. “Basedriver biedt veel mogelijkheden. Het is leuk om alle onderdelen en met name de technische kant te leren kennen.” En Thomas zou geen echte student zijn als hij niet uitkijkt naar de maandelijkse vrijmibo met pubquiz!  

In het nieuwe jaar liggen er nog veel nieuwe uitdagingen – met hopelijk weer een arsenaal aan hoogtepunten – op de heren te wachten. Jody, Thomas en Djwan kijken ernaar uit om in 2023 hiermee aan de slag te gaan en verder te groeien in hun rol en als team binnen Basedriver! 

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.