Hoe voeg ik een IP-adres toe?

08 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Hoe voeg ik een IP-adres toe?

← Terug naar kennisbank

Hoe voeg ik een IP-adres toe?

in Basedriver is het mogelijk om te bepalen welke IP-adressen toegang hebben tot de Basedriver omgeving.

IP-beheer

Navigeer naar Beheer -> IP-beheer.

In dit scherm zie je een overzicht van alle IP-adressen die toegang hebben tot jouw Basedriver. Om een nieuw IP-adres toe te voegen klik je links bovenin op IP-adres toevoegen.

Gegevens invullen

Er opent een scherm waar je de benodigde gegevens in kunt vullen. Zorg ervoor dat je altijd het begin en het einde van de IP-range invult. Als er 1 IP-adres toegevoegd dient te worden dan kan hetzelfde IP-adres ingevuld worden in beide velden.

In het veld Geldig tot is het mogelijk een einddatum in te vullen tot wanneer het IP-adres toegang heeft tot Basedriver.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Je kunt hier klikken om contact op te nemen met Basedriver support.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

• Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.