Hoe wijzig ik de rechten van een gebruiker?

09 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Hoe wijzig ik de rechten van een gebruiker?

← Terug naar kennisbank

Hoe wijzig ik de rechten van een gebruiker?

In Basedriver heeft elke gebruiker een bepaalde rol. Deze rol bepaalt welke rechten je hebt in Basedriver. Als je de juiste rol hebt kan je de individuele rechten van een gebruiker wijzigen. Dit doe je als volgt

Gebruikers

Navigeer naar Beheer -> Gebruikers

gebruikers

Je ziet nu een overzicht van alle gebruikers binnen Basedriver. Om de rechten van een gebruiker aan te passen klik je op de gebruiker die aangepast moet worden.

Gebruiker bewerken

Je ziet nu een overzicht van de gebruikersgegevens. In dit scherm is het mogelijk om informatie over de gebruiker te bewerken.

gebruikersinformatie

Data rechten

Bovenin zie je een tab met Data rechten. Als je hierop klikt kan je de individuele rechten van de gebruiker aanpassen.

Let op! De rechten die een gebruiker heeft is een combinatie van de rechten van de gebruikersgroep en de individuele rechten. Het is dus niet mogelijk om een gebruiker minder rechten te geven dan zijn gebruikersgroep rechten.

data rechten

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

• Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.