Bezoek aan team Basedriver Valencia

Bram leidt developers op

27 juni 2023 - 1 minuut
Gekleurde balk

Nadat in februari ons team in Valencia van start is gegaan en onze Spaanse collega’s een bezoek aan Nederland hebben gebracht, waren de rollen nu omgedraaid. Bram van Assema, onze software architect, bracht een bezoek aan het kantoor in Valencia, waar sinds kort ook een derde developer aan de slag is gegaan: Jorge Gimeno Sanchez (waarover binnenkort meer). Bram is rondgeleid op het kantoor en heeft een vervolg gemaakt met het opleiden van onze Spaanse collega’s.

 

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.