Grootte van de selectie inzien

07 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Grootte van de selectie inzien

← Terug naar kennisbank

Grootte van de selectie inzien

Om erachter te komen wat de actuele selectie voor een contactmoment is, ga je in de campagne naar het juiste contactmoment. Links in beeld staat per contactmoment aangegeven wat de actuele selectie van het contactmoment is. Zodra je de campagne aanpast wordt deze direct bijgewerkt.

e-mail contactmoment algemeen

Het is mogelijk dat de uiteindelijke selectie afwijkt op het moment van verzenden, bijvoorbeeld doordat er klantgegevens gewijzigd zijn of doordat er andere campagnes met hogere prioriteit verzonden worden.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.