Hoe vergeet ik een profiel in Basedriver?

08 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Hoe vergeet ik een profiel in Basedriver?

← Terug naar kennisbank

Hoe vergeet ik een profiel in Basedriver?

Indien je de juiste rol hebt, dan is het in Basedriver mogelijk om profielen te beheren en in te zien. Je kunt dit bijvoorbeeld gebruiken om een profiel te laten vergeten (AVG). Een profiel laten vergeten is in Basedriver simpel uit te voeren. Dit doe je als volgt.

Profiel pagina openen in beheer

Klik rechtsbovenin op Beheer -> Profielen.

Profielen pagina in Basedriver

 

Je ziet nu een overzicht van alle profielen in de Basedriver database. Rechtsbovenin kan je vervolgens zoeken op de informatie die je hebt van het profiel. Dit kan bijvoorbeeld Achternaam, E-mail of Id zijn. Zodra je het profiel gevonden hebt waar je naar zocht kan je deze openen door er op te klikken.

Vergeet me

Om het profiel te vergeten klik je rechtsboven op Vergeet me.

Het profiel is nu vergeten.

vergeten profiel

Niet de juiste rol?

Heb je niet de rechten om deze actie te kunnen uitvoeren? Neem contact op met een van de Key-users uit jouw organisatie.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.