Kan ik een GIF afbeelding toevoegen aan een e-mail?

08 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Kan ik een GIF afbeelding toevoegen aan een e-mail?

← Terug naar kennisbank

Kan ik een GIF afbeelding toevoegen aan een e-mail?

Ja, je kan een GIF-afbeelding toevoegen aan de content in Basedriver. Om te voorkomen dat de mail té groot wordt kun je geen afbeeldingen uploaden die groter zijn dan 500KB. Om te waarborgen dat jouw GIF-afbeelding goed weergegeven wordt in de mail, adviseren wij om de afbeelding maximaal 600px breed te houden.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.