Hoe stuur ik een testmail?

07 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Hoe stuur ik een testmail?

← Terug naar kennisbank

Hoe stuur ik mijzelf of een collega een testmail?

Om testmails te versturen dien je eerst varianten samen te stellen. Je krijgt dan een overzicht te zien van de verschillende varianten van de campagne. Vervolgens kun je per variant een testmail versturen. 

E-mail samenstellen: welkomstmail

Druk vervolgens op de desbetreffende variant op het mail-icoontje rechts in beeld.  Jouw e-mailadres staat standaard ingesteld, maar je kunt de testmail naar meerdere e-mailadressen versturen. Om dit te doen voer je het betreffende e-mail adres in en druk je op Toevoegen.

Stuur voor de zekerheid altijd een testmail naar jezelf toe om dubbel te checken of de mail er goed uitkomt!

e-mail testmail verzenden

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.