Maatregelen Basedriver met betrekking tot thuis werken

Minimale bezetting op kantoor, maar de dienstverlening blijft doorgaan.

13 maart 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

Maatregelen Basedriver met betrekking tot thuis werken

Naar aanleiding van de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus hebben we bij Basedriver een aantal aanpassingen gedaan in onze werkwijze en het beleid rondom thuis werken. Graag brengen we al onze contacten en relaties op de hoogte van deze wijzigingen.

Gelukkig is er (nog) niemand in onze organisatie besmet met het virus, op dit moment is er ook niemand ziek. De doelstelling van de maatregelen is om bij te dragen aan het voorkomen van de verspreiding van het virus en tegelijkertijd onze bedrijfsvoering zo normaal als mogelijk voort te zetten. 

Voorbereiding op thuis werken

De afgelopen weken hebben we ons voorbereid op deze situatie door het aantal medewerkers met thuiswerk mogelijkheden uit te breiden, toegangsrechten te controleren en onderlinge afspraken te maken over het werken op afstand. Sinds begin deze week zijn onze collega’s verplicht om de laptop mee naar huis te nemen. Hierdoor kunnen wij in deze periode gewoon doorwerken.

Maatregelen bij Basedriver

Vanaf morgen hebben we een aantal extra maatregelen genomen:

  • we werken op kantoor met een minimaal noodzakelijke bezetting, de rest van de collega’s werkt thuis;
  • iedereen met gezondheidsklachten werkt thuis;
  • afspraken maken kan, op afstand, hiervoor is de applicatie Zoom beschikbaar;
  • uitzonderingen hierop worden gemaakt in overleg met het management (Tim, Vanesse, Bram, Wilfried en Peter).

 Vooralsnog verwachten we geen impact op lopende planningen en afspraken, mocht dit veranderen dan wordt je daar door ons over geïnformeerd.

Vragen stellen of support meldingen

Aangezien niet al onze support medewerkers op kantoor aanwezig zijn vragen we onze klanten om willen vragen om support meldingen of vragen zoveel mogelijk te stellen via dit support formulier te doen in plaats van per telefoon. Hierdoor komt de melding sneller bij de juiste persoon terecht, Wij nemen telefonisch contact op indien nodig.

Bovenstaande blijft in ieder geval van kracht tot en met 31 maart. Laten we hopen dat we daarna weer normaal aan de slag kunnen. In de tussentijd blijven wij ons best doen om jullie zo goed als mogelijk te helpen.

We wensen iedereen veel succes en gezondheid toe de komende weken, want dit heeft natuurlijk impact op ons allemaal.

 

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.