Nieuwe functie Tim Stamer

25 oktober 2023 - 2 minuten
Gekleurde balk

Tim Stamer is al vijf jaar onderdeel van Basedriver, maar afgelopen september heeft hij de stap gemaakt naar zijn nieuwe functie: Operationeel Manager. De functie bevalt hem tot nu toe erg goed. Het leukste vindt hij dat hij samen met het Management Team deze stap heeft kunnen zetten en nu een grotere bijdrage kan leveren aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. 

Tim heeft anderhalf jaar naar deze promotie toegewerkt en heeft geleidelijk steeds meer taken op zich genomen. Zo is de focus in deze periode steeds meer komen te liggen op het personeel, taken die horen bij de ISO-certificering en de algehele operationele rol. Samenvattend zou je kunnen zeggen dat de taken die hij al had in zijn vorige functie als Product Owner nu zijn aangevuld met de begroting en financiële performance, bezetting, aansturing en ontwikkeling van het team en het dagelijks operationeel beleid. Het is nog even inkomen. De begroting moet nog worden overgedragen. Bij de voortgangsgesprekken van de medewerkers is Tim inmiddels al aangeschoven.  

Zijn er concrete dingen die Tim wil gaan veranderen? Dat is nu nog te vroeg om te zeggen. Het verbeteren en optimaliseren van de organisatie is een continu proces. Als het gaat om kwaliteit, procesbeheersing en dergelijke is er natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Tim heeft wel algemene doelen. Zo wil hij graag de organisatie en het team verder laten ontwikkelen, want dan ontwikkelt hij zichzelf ook. Volgens Tim is onze organisatie succesvol als we een hoge klanttevredenheid hebben, afspraken worden nagekomen en we op regelmatige basis ons product kunnen opleveren. Hier zal hij zich volledig voor gaan inzetten. Verandert er nog wat in de relatie met klanten? Daar hoeven klanten zich geen zorgen over te maken! 

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.