Ruimte voor ontspanning

08 februari 2023 - 2 minuten
Gekleurde balk

De eerste vrijdagmiddagborrel van het jaar is een feit! We zijn de borrel begonnen met een heuze pubquiz: De eindejaarsquiz 2022. Een biertje en een chippie erbij en je hebt een gezellige borrel! Want… naast het werk moet er ook ruimte voor ontspanning zijn. Een goede sfeer in het team is namelijk net zo belangrijk als het werk dat verzet moet worden. 

We hebben halverwege het vorige jaar – na een periode van lockdowns – de maandelijkse vrijmibo geherintroduceerd. De traditie is erin geslopen dat we de borrel beginnen met een pubquiz. De ene keer wordt de quiz gemaakt door een collega, de andere keer plukken we hem van het wereldwijde web. De bijeenkomst kan groot of klein zijn, afhankelijk van hoeveel mensen er die dag op kantoor zijn. Met enige regelmaat krijgt de borrel nog een vervolg in de stad. 

Daarnaast pakken we eens per jaar flink uit met het jaarlijkse teamuitje. We begonnen de editie van 2022 met een gezamenlijke lunch. Daarna hebben we the body and the brains aan het werk gezet met elastiekvoetballen (al bungelend aan het plafond) en een escaperoom. De dag sloten we tenslotte af met een heerlijk diner. 

Omdat we momenteel werken met een team van twaalf collega’s, kent iedereen elkaar en is de betrokkenheid vanuit het bedrijf groot. We hebben een gedeelde verantwoordelijkheid en werken gezamenlijk naar een doel toe. Het belang van een goede werksfeer moet dus niet onderschat worden. Het helpt ons onze doelen te verwezenlijken. Als we daarvoor zo nu en dan een potje elastiekvoetbal moeten spelen of een biertje moeten drinken, offeren we onszelf graag op! 

 

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.