Het ontdubbelen van profielen met meerdere merken

07 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Het ontdubbelen van profielen met meerdere merken

← Terug naar kennisbank

Het ontdubbelen van profielen met meerdere merken

Als je één contactmoment aanmaakt voor meerdere merken, dan is het mogelijk dat je mensen selecteert die beide merken hebben. In dit geval heb je de mogelijkheid om deze mensen één of juist meerdere mailings te sturen. Dit noemen we ontdubbelen. Je vind dit op het tabblad algemeen van het contactmoment.

e-mail contactmoment tabblad algemeen

Indien ontdubbelen gelijk is aan ja dan ontvangen mensen slechts één mail. Ze ontvangen deze mail vanuit het merk met de hoogste prioriteit. De prioriteiten van de merken zijn vooraf ingesteld in overleg met de key users in jouw organisatie.

Indien ontdubbelen gelijk is aan ja dan ontvangen mensen een mail voor ieder merk waar ze een relatie mee hebben. Ze kunnen de mail met dezelfde content dus vanuit meerdere merken ontvangen.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.