De verstuurde mail in Basedriver is niet ontvangen

18 mei 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

De verstuurde mail in Basedriver is niet ontvangen

← Terug naar kennisbank

De verstuurde mail in Basedriver is niet ontvangen

Is er in Basedriver een mailing verstuurd, maar is deze niet binnengekomen? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken die hiertoe kunnen leiden. Hieronder staat beschreven wat deze mogelijke oorzaken zijn en hoe deze indien van toepassing gecontroleerd kunnen worden.

De verzendknop is niet ingedrukt

Om een mailing te verzenden dient de groene verzendknop in het contactmoment ingedrukt te worden. Dit kan door, na het activeren van de campagne, in betreffende contactmoment naar het tabje Verzenden te gaan. Is deze knop niet ingedrukt zal de mailing niet verzonden worden.

verzendknop indrukken

Is de mailing al verzonden?

Het zou kunnen dat de verzending nog niet heeft plaatsgevonden. De gebruiker kan zelf het tijdstip aangeven waarop de mailing verzonden moet worden. Het kan zijn dat dit moment nog niet is bereikt, waardoor de mailing nog niet is verzonden. Op het moment van verzenden kan het 30-60 minuten duren voordat de mailing in z’n geheel is verzonden. Het zou dus ook kunnen dat de mailing nog aan het verzenden is.

De mail in de spambox terechtgekomen

Het kan gebeuren dat de mail in de spambox van je e-mail is beland. Ook dit kan een aantal redenen hebben.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.