Een afbeelding bijsnijden in Basedriver

28 december 2021 - 1 minuut
Gekleurde balk

Een afbeelding bijsnijden in Basedriver

← Terug naar kennisbank

Een afbeelding bijsnijden in Basedriver

Sinds Basedriver versie 9.13 is het mogelijk om afbeeldingen zelf bij te snijden in Basedriver. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit doet.

Content aanmaken

Als je een content artikel aanmaakt kun je vrijwel altijd een afbeelding uploaden. Idealiter heeft een afbeelding in het formaat van een email een breedte van 600px. Echter, het kan voorkomen dat jouw afbeelding breder is dan 600px. Basedriver zal jouw afbeelding dan schalen naar 600px. Dit kan tot een ongewenst uiterlijk van jouw content leiden. Om dit te voorkomen kun je in Basedriver een afbeelding bijsnijden.

 1. Als je in Basedriver een afbeelding wilt bijsnijden klik je op het volgende icoontje:
  Bijsnijden pijl
 2. Je krijgt vervolgens een Pop-up te zien waarin je kan bepalen hoe je de afbeelding wilt bijsnijden:
  Afbeelding bijsnijden pop up
 3. Zodra je de gewenste afmeting hebt geselecteerd klik je op OK:
  Afbeelding bijsnijden ok
 4. Je kunt nu met de optie Bekijk Preview zien hoe je afbeelding eruit ziet. Als het naar wens staat kun je de rest van de content aanvullen en opslaan.

Je hebt nu succesvol een afbeelding bijgesneden!

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

 • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
 • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
 • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.