Hoe voeg ik een gebruiker toe aan Basedriver?

18 mei 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan Basedriver?

← Terug naar kennisbank

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan Basedriver?

Wanneer er een nieuwe gebruiker toegevoegd moet worden aan Basedriver, kan dit worden gedaan via de key user van jouw organisatie. Ben je key user? Volg dan onderstaande stappen.

In de tab Beheer, selecteer Gebruikers.

kies gebruikers

Eenmaal op de juiste pagina, druk op de knop Nieuwe gebruiker toevoegen.

gebruiker toevoegen

Vul in onderstaande scherm de juiste gegevens van de nieuwe gebruiker in en selecteer de juiste rol. Deze rol bepaalt welke basisrechten de gebruiker binnen Basedriver krijgt.

gegevens invullen van gebruiker

Onder de tab Data rechten kan vervolgens worden bepaald welke rechten worden toegevoegd aan de gebruiker specifiek. Denk hierbij aan welke merken, contenttypes of templates van toepassing zijn voor deze gebruiker. Over het algemeen worden hiervoor de rechten van de gebruikersgroep gebruikt waar de gebruiker onder valt. Het is mogelijk om uitzonderingen te maken per gebruiker door bijvoorbeeld een merk of content type toe te voegen.

rechten toekennen

Wanneer alle gegevens en instellingen naar wens zijn ingevuld kan er op de knop Gebruiker toevoegen worden gedrukt. De gebruiker is nu toegevoegd en ontvangt twee mails om het account te activeren en een wachtwoord in te stellen.

De gebruiker heeft nog steeds geen toegang

Het kan gebeuren dat de nieuwe gebruiker na het toevoegen nog steeds geen toegang heeft tot Basedriver. Controleer dan of het IP-adres is toegevoegd in het systeem. Hoe je een IP-adres moet toevoegen in Basedriver kan je hier lezen.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

• Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.