Ik kan mijn campagne of contactmoment niet opslaan

18 mei 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Ik kan mijn campagne of contactmoment niet opslaan

← Terug naar kennisbank

Ik kan mijn campagne of contactmoment niet opslaan

Wanneer de campagne of het contactmoment niet opgeslagen kan worden, kan dat een aantal oorzaken hebben. In dit artikel bespreken we de meest voorkomende oorzaken.

Niet alle velden zijn ingevuld

Om een campagne op te slaan moeten alle velden in het tabje Algemeen zijn ingevuld. Zorg ervoor dat alle velden ingevuld zijn die verplicht zijn. Let er bijvoorbeeld ook goed op als je meer dan 1 contactmoment aan het bewerken bent dat beide contactmoment goed zijn ingevuld.

lege velden invullen

Regels voor verzending zijn niet compleet

Ook is het mogelijk dat onder het tabje Regels voor verzending een onafgemaakte regel staat. Het is niet verplicht regels in te stellen. Wanneer je hier wel voor kiest dienen de regels ingevuld te worden alvorens de campagne opgeslagen kan worden.

regels voor verzending leeg

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.