Basedriver opnieuw gecertificeerd voor ISO:27001

Informatiebeveiligings management voldoet opnieuw aan de norm

14 februari 2022 - 2 minuten
Gekleurde balk
  • Informatiebeveiliging is van het grootste belang voor Basedriver en voor onze klanten.
  • Sinds 2016 is Basedriver ISO:27001 gecertificeerd, de norm voor informatie beveiligings management systemen
  • In janauri 2022 hebben we  de volledige hercertificering met goed gevolg doorlopen.

Het belang van informatiebeveiliging voor Basedriver

Informatiebeveiliging is voor ons extreem belangrijk, we hebben een grote verantwoordelijkheid voor de data die klanten ons toevertrouwen en de mensen die diensten van onze klanten afnemen.

Met onze software helpen we onze klanten te zorgen voor betrouwbare, kwalitatieve data. Daarnaast hebben we een informatie beveiligings management systeem ingericht wat ervoor zorgt dat onze support- en ontwikkeling veilig gebeurt en de risico’s op datalekken of hacken waar mogelijk vermeden worden.

Om die kwaliteit te waarborgen laten we onze systemen toetsen door het onafhankelijke bureau LRQA (voorheen Lloyds Register). Zij beoordelen of ons informatie beveiligings management systeem voldoet aan de internationale norm ISO:27001. Iedere 9 maanden vindt er een audit plaats en iedere drie jaar een volledige hercertificering.

In januari 2022 heeft er een volledige hercertificering plaatsgevonden van Netwinst BV, waaronder ook Basedriver valt. Ook deze keer weer met een goed resultaat.

Directeur Peter van der Schaar van Basedriver:

“Ik ben er super trots op dat we de audit wederom met goed gevolg doorlopen hebben en met Netwinst (de BV achter Basedriver) het certificaat de komende drie jaar weer mogen voeren!”

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.