Beluister de SAAS Bazen Podcast over Basedriver

Interview met Peter van der Schaar over marketing, SAAS en het bouwen van een online platform

05 januari 2021 - 1 minuut
Gekleurde balk

 

Wat is de SAAS Bazen Podcast

In de SAAS bazen podcast gaat Johan de Wit van Nordhaven in gesprek met bazen van SaaS bedrijven. Je hoort alles over het bedenken, bouwen en schalen van een succesvolle SaaS business.

Wil je meer weten? Je kunt de verschillende afleveringen van de SAAS Bazen Podcast hier beluisteren.

 

De SAAS Bazen Podcast over Basedriver

In december 2020 spraken Johan de Wit en Peter van der Schaar een uur over Basedriver. Tijdens het gesprek kwamen verschillende onderwerpen aan bod, zoals het idee waarmee we gestart zijn, de overgang van agency naar softwarebedrijf en natuurlijk heel veel e-mail marketing.

 

Direct luisteren naar de podcast.

Podcast met Peter van der Schaar

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.