Even voorstellen… Jorge!

Derde developer in Valencia

26 juli 2023 - 3 minuten
Gekleurde balk

Ruim een maand geleden is Jorge Gimeno Sanchez bij ons begonnen. Hij is het derde lid van ons team in Valencia.

Jorge is 35 jaar en hoewel opgegroeid in de Spaanse badplaats Denia, woont hij al lange tijd in Valencia. Hij is er heen getrokken bij aanvang van zijn studie. Na zijn studie is hij nog even teruggekeerd naar Denia en heeft daar werkervaring opgedaan, om vervolgens weer terug te keren naar Valencia. Daar heeft hij zich verder ontwikkeld als fullstack developer.

Nu is Jorge een maand bij Basedriver aan het werk en dat bevalt hem heel goed. Hij geeft aan in korte tijd al veel te hebben geleerd. Met de kennis van nu zou hij terugkijkend naar zijn vorige banen veel dingen anders doen. Jorge begrijpt de code van Basedriver al voor een groot deel en heeft veel geleerd over clean coderen. Hij begrijpt wat klanten verwachten en hoe ze Basedriver gebruiken voor hun e-mailmarketing. Daarnaast leert hij zijn nieuwe Spaanse en Nederlandse collega’s kennen en maakt hij zich onze manier van werken, met onder andere de stand-ups en de workitems, eigen. In zijn vrije tijd volgt Jorge trainingen om zijn inhoudelijke kennis ook verder op te krikken. Zo is hij nu bezig met een MongoDB-cursus.

Jorge voelt zich erg welkom. Hij heeft met al zijn collega’s van Basedriver al een op een kennis gemaakt. De integratie met het Spaanse team gaat de goede kant op, maar dit moet nog gaan groeien. Bij zijn vorige werkgevers werkten mensen meer op zichzelf, dus Jorge ziet er naar uit zich te gaan ontwikkelen in het team, samen te werken en zo van elkaar te leren.

Voor de komende tijd heeft Jorge zichzelf drie doelen gesteld: Het leren van de code van Basedriver, zich aanpassen aan de manier van werken van Basedriver en verder werken aan de cursussen die hij volgt. Zo is na de cursus MondoDB de programmeertaal C# aan de beurt.

Het leukste van het werk is toch echt wel de code zelf. Hij prijst zichzelf gelukkig dat hij van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken. Als hij dan toch nog een minpuntje moet noemen, is het de Nederlandse taal die hier en daar doorschemert in de code. De Nederlandse taal leren valt duidelijk niet onder bovengenoemde doelen. Hij doet eerst een poging het Chinees onder de knie te krijgen.

Basedriver is het eerste Nederlandse bedrijf waar Jorge voor werkt. Wat hem opvalt – of dat per se Nederlands is, laten we in het midden – is dat we echt als een team opereren. Iedereen is erg betrokken. Hij keek er echt van op dat ook Peter (directeur) en Tim (product owner) bij de stand-ups aanwezig zijn. Dat kent hij niet van zijn vorige werkgevers. Iedereen is erg benaderbaar. Een cultuurverschilletje merkt hij wel in de dagindeling. Tegen de tijd dat Jorge gaat lunchen, beginnen wij bijna aan het avondeten.

Jorge is al twee keer in Nederland geweest, Amsterdam om precies te zijn. De eerste keer was wel echt om te feesten, de tweede keer om de toerist uit te hangen. Jorge houdt erg van reizen, dus is zeker van plan weer eens richting Nederland te trekken. Wellicht is dan Utrecht de bestemming.

Hoewel Jorge erg positief is, ging de maand helaas een beetje hobbelig van start. In de eerste week ging zijn computer twee keer kapot. En tot overmaat van ramp brak er ook brand uit in zijn huis. Gelukkig ziet hij de toekomst wel zonnig in. Hij ziet vooruitgang en wil zich graag blijven ontwikkelen als developer bij Basedriver.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.