Wij gaan verhuizen!

Per 1 januari heeft Basedriver een nieuw adres

02 december 2021 - 2 minuten
Gekleurde balk

Basedriver gaat verhuizen!

Vanaf 1 januari gaan we jullie helpen vanaf een nieuwe locatie. Dit betekent een nieuw adres én een nieuw telefoonnummer voor support.

Het nieuwe adres van Basedriver is:

Reykjavikstraat 1
3543KH Utrecht

Vanaf 1 januari zijn we voor support en andere vragen te bereiken via telefoonnummer 030-899 21 36.

Bekijk het nieuwe adres in Google Maps

Bekijk het nieuwe adres in Apple Kaarten

Een nieuw pand voor een nieuwe werkwijze

De afgelopen jaren is onze manier van werken enorm veranderd, we werken grotendeels thuis en ook in de toekomst blijven we hybride werken. Daarnaast hebben we nog steeds de behoefte om elkaar en onze klanten te ontmoeten.

Daarnaast zijn we op alle vlakken continu aan het kijken of er zaken beter kunnen. Onze oude locatie in de binnenstad is weliswaar charmant, in deze fase hebben we meer behoefte aan uitstekende faciliteiten en bereikbaarheid.

Daarom betrekken we een gloednieuw kantoor in het nieuwe Helix gebouw in Utrecht Leidsche Rijn. Het ligt vlak langs de A2 en is te herkennen aan de grote gele trap in het Atrium.

Meer mogelijkheden om elkaar te ontmoeten

Vanwege de pandemie hebben we de afgelopen jaren onze ‘Basedriver Brunch’ niet meer kunnen organiseren. Als de situatie het toelaat dan verwelkomen we onze gebruikers en relaties weer graag in ons nieuwe pand om elkaar te ontmoeten en te sparren over marketing, media en data.

 

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.