Tips om thuis te werken met Basedriver

e-mail marketing campagnes maken vanuit huis: let dan wel op deze tips

18 maart 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

Tips om thuis te werken met Basedriver

Naar aanleiding van de situatie rondom het Coronavirus werk je waarschijnlijk vanuit huis. Bij Basedriver zorgen we ervoor dat je aan de slag kunt blijven en relevante, effectieve e-mailcampagnes kunt blijven maken. Daarom hebben we een aantal tips voor het thuiswerken met Basedriver. 

e-mail marketing vanuit huis met Basedriver

Vragen over Basedriver en campagnes

Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij het maken van campagnes. Op de website hebben we een kennisbank met daarin de veelgestelde vragen. Daarnaast hebben we een Youtube kanaal geopend met instructievideo’s voor het werken met Basedriver. De komende weken gaan we het aanbod instructie video’s sterk uitbreiden.

Basedriver trainingen

De komende periode zijn de Basedriver trainingen voor nieuwe gebruikers verschoven of geannuleerd. Ter vervanging hebben we in de kennisbank een artikel met instructies voor nieuwe gebruikers. Ook nieuwe gebruikers kunnen terecht op ons Youtube kanaal voor instructievideo’s.

Bereikbaarheid van het support team via WhatsApp en e-mail

Vaak helpen collega’s elkaar met het beantwoorden van vragen over campagnes. Vanuit huis is dat lastiger, daarom is ons support team vanaf vandaag ook bereikbaar via WhatsApp. Je kunt het telefoonnummer 0682931800 gebruiken om tijdens kantooruren via WhatsApp een vraag te stellen aan het support team. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar support@basedriver.com.

IP beveiliging en toegang vanuit huis

Basedriver kent een beveiliging op basis van IP-adres. Afhankelijk van de regels in jouw organisatie kun je vanuit huis in Basedriver werken door jouw IP-adres toe te voegen aan Basedriver. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons support team.

TIP: Controleer automatische campagnes

Als je veel geautomatiseerde campagnes hebt lopen dan is het goed om de resultaten hiervan in de gaten te houden. Wellicht is het verstandig verstandig om geautomatiseerde campagnes aan te passen of tijdelijk uit te stellen. Als je hier hulp bij nodig hebt, dan helpen we je graag via support@basedriver.com.

Video's

Gekleurde balk

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.