Data Driven werken bij Roularta Media Groep

Nieuwe Case-Study op Emerce TV

23 juni 2023 - 1 minuut
Gekleurde balk

Onlangs hadden Marc Bongers (Roularta Media Groep) en Peter van der Schaar (Basedriver)een gesprek met Ronald ter Voert van Emerce TV over data driven werken. Marc vertelt meer over het inrichten van de organisatie en de uitdagingen bij het samen voegen en transformeren van een organisatie op het gebied van digital en data.

Je kunt de video direct hier bekijken: https://lnkd.in/eCzaWGrF

Video's

Gekleurde balk

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.