E-mail marketing training? Leer alles over e-mail marketing met deze video’s


Met deze video's leer je alles over e-mail marketing met Basedriver

E-mail marketing training? Leer alles over Basedriver met deze video’s

Met Basedriver zorgen we ervoor dat marketeers en redactieleden zelf content en campagnes kunnen maken. Dat doen we door zoveel mogelijk werkzaamheden te automatiseren en drempel laag te houden. Je hebt geen technische kennis nodig om met Basedriver te werken.

Daarnaast zorgen we ervoor dat je als marketeer zoveel mogelijk ondersteuning krijgt bij het maken van campagnes. Bijvoorbeeld door middel van de kennisbank met artikelen en veelgestelde vragen. Ook zit ons support team altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Daarnaast hebben we een Youtube kanaal waar we regelmatig instructie video’s op posten. Per video krijg je in ongeveer 10 minuten uitleg over de mogelijkheden van Basedriver.

Wil je een persoonlijke training van Basedriver, dan kan dat natuurlijk ook. Ook daarvoor kan je contact opnemen met ons support team.

De volgende instructie video’s zijn beschikbaar:

Hoe maak je een e-mail marketing campagne

Met Basedriver zorgen we ervoor dat marketeers en redactieleden zelf content en campagnes kunnen maken. Dat doen we door zoveel mogelijk werkzaamheden te automatiseren en drempel laag te houden. Je hebt geen technische kennis nodig om met Basedriver te werken.

In deze video leggen we uit hoe je zelf een e-mail campagne kunt maken en inplannen met Basedriver.

Selecteer de juiste klant voor een e-mail campagne

In deze video leggen we uit hoe je een selectie kunt maken in Basedriver en hoe je die selectie verder kunt verfijnen.

Hoe maak je een gepersonaliseerde nieuwsbrief

Wil je weten hoe je een gepersonaliseerde nieuwsbrief kunt maken met Basedriver? In deze trainingsvideo laten we zien wij onze nieuwsbrief in Basedriver samenstellen.

Hoe maak je een e-mail campagne met personalisatie op plaats

In Basedriver is het heel eenvoudig om nieuwsbrieven en campagnes te personaliseren. Basedriver berekent automatisch welke combinatie van content voor iedere ontvanger het meest relevant is. Daardoor is het mogelijk om iedereen een andere nieuwsbrief of campagne te sturen.

In deze video leggen we uit hoe het personaliseren van content werkt, met als voorbeeld een actie waarbij de content verschilt afhankelijk van de woonplaats van de ontvanger.

 

Hoe maak je een e-mailing met een A/B test

A/B testen is een uitstekende manier om uit te vinden welke boodschap, vormgeving, afzender of verzendmoment het beste past bij jouw doelgroep. In Basedriver hebben we daar de functionaliteit split-run voor. In deze video laten we zien hoe je een split-run mailing aanmaakt, met als voorbeeld een subject line test.

Hoe maak je een triggerbased mailing, zoals een retentie mailing

Het is in Basedriver mogelijk om triggerbased mailings te maken. Dat kan je gebruiken voor de volgende soorten campagnes:

  • Behouds of retentie campagnes
  • Welkomstcampagnes
  • Verjaardagsmailings

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om triggerbased mailings te versturen. In deze video laten we je zien hoe je een retentie mailing maakt die een week voor het einde van het abonnement wordt verstuurd.

Hoe maak je een reminder of opvolgactie

Als je een customer journey wilt maken, bijvoorbeeld voor een welkomstcampagne of retentiecampagne, dan is het heel handig om opvolgacties te gebruiken. In deze video laten we je zien hoe je een e-mail na enkele dagen kunt opvolgen met een volgende e-mail.

E-mail marketing met Basedriver

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes.

We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website. Hiermee verhoog je het rendement van jouw e-mail marketing team. Basedriver past in een e-mail marketing strategie die leidt tot meer online bezoek en abonnees, zonder dat de marketingkosten stijgen.

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail