Internationale marketing weblogs en sites die je niet mag missen

Als marketeer blijf je bij de tijd met deze internationale marketing weblogs en websites

27 juli 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

Marketing weblogs om te volgen: de beste internationale websites voor marketeers.

De ontwikkelingen binnen marketing gaan snel, dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Nationaal en internationaal is er een enorme hoeveelheid bronnen voor relevante marketing informatie. Maar als je echt voorop wilt lopen, dan kan je deze internationale marketing websites en marketing weblogs niet missen.

Zelf volgen we ook veel internationale marketing weblogs. Het helpt om voorop te lopen, nieuwe ontwikkelingen gaan simpelweg sneller in Amerika dan in Nederland.

Wij zijn fan van deze internationale (marketing) websites:

Marketing

The Drum

AdAge

MarketingWeek

AdWeek

Business 

Inc.com

Forbes.com

Businessinsider.com

Technology

VentureBeat

TechCrunch

The Next Web

Mashable

Online en content marketing

ReadWrite

MarketingSherpa

Neil Patel’s weblog

Meestgelezen marketing artikelen

Uiteraard hebben we zelf ook een marketing weblog. Marketing kan namelijk niet meer zonder marketing software. Met onze artikelen proberen we je te helpen relevantere campagnes te maken, meer resultaat te halen uit content én je omzet te vergroten.

Dit zijn de meestgelezen artikelen uit ons marketing weblog

E-mail marketing strategie: in vijf stappen meer omzet uit e-mail marketing
Marketing tools: een overzicht van onmisbare marketing tools voor B2B en B2C
Retentie marketing: 6 tips om te voorkomen dat abonnees opzeggen
Campagne management: een aanpak voor marketing teams

Over Basedriver

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en contentplanning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.

Wil je meer weten over Basedriver? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Video's

Gekleurde balk

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.