Wat zijn ad hoc contactmomenten?

07 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Wat zijn ad hoc contactmomenten?

← Terug naar kennisbank

Wat zijn ad hoc contactmomenten?

Ad hoc contactmomenten worden eenmalig verzonden op de hiervoor ingestelde verzenddatum. Nadat de campagne is geactiveerd kun je per contactmoment een verzendmoment instellen onder de tab ‘verzenden’.

Indien je de juiste rechten hebt dan is het mogelijk om te kiezen voor een prioriteitsverzending. Dit betekent dat de mailing direct wordt ingepland, ongeacht contactdruk. De verzending van andere campagnes wordt tijdelijk stopgezet.

Wanneer je akkoord ben met de campagne druk je op de knop ‘Mailing verzenden’. 

e-mailing ad hoc verzenden

Bekijk de video over ad-hoc contactmomenten

In deze video wordt gedemonstreerd hoe je een e-mail marketing campagne met een ad-hoc contactmoment maakt.

 

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.