Hoe controleer ik de contacthistorie van een profiel?

08 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Hoe controleer ik de contacthistorie van een profiel?

← Terug naar kennisbank

Hoe controleer ik de contacthistorie van een profiel?

Indien je de juiste rol hebt, dan is het in Basedriver mogelijk om profielen te beheren en in te zien. Je kunt dit bijvoorbeeld gebruiken om te controleren welke opts een profiel heeft. Dit doe je als volgt

Profiel pagina openen in beheer

Klik rechtsbovenin op Beheer -> Profielen.

Je ziet nu een overzicht van alle profielen in de Basedriver database. Rechtsbovenin kan je vervolgens zoeken op de informatie die je hebt van het profiel. Dit kan bijvoorbeeld Achternaam, E-mail of Id zijn. Zodra je het profiel gevonden hebt waar je naar zocht kan je deze openen door er op te klikken.

Contactgeschiedenis

Helemaal beneden zie je de Contactgeschiedenis van het profiel. Hier vind je de informatie terug welk contact er met het profiel is geweest. Bijvoorbeeld of het profiel de meest recente nieuwsbrief heeft ontvangen en wat het resultaat van de mailing is.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.