Hoe wijzig ik de rechten van een gebruikersgroep?

09 januari 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

Hoe wijzig ik de rechten van een gebruikersgroep?

← Terug naar kennisbank

Hoe wijzig ik de rechten van een gebruikersgroep?

In Basedriver heeft elke gebruiker een bepaalde rol (de gebruikersgroepen). Deze rol bepaalt welke rechten je hebt in Basedriver. Als je de juiste rol hebt kan je de rechten van een gebruikersgroep wijzigen. Dit doe je als volgt

Gebruikersgroepen

Navigeer naar Beheer -> Gebruikersgroepen.

gebruikersgroep2

Je ziet een overzicht van alle gebruikersgroepen in de Basedriver. In deze uitleg pakken we de gebruikersgroep Admin als voorbeeld. Je kunt de rechten wijzigen door op een gebruikersgroep te klikken. Je krijgt een scherm te zien met informatie.

Data rechten

Door te klikken op het tabje Data rechten kan je de rechten wijzigen voor de gebruikersgroep.

Wil je de data rechten van een gebruiker uitbreiden zonder de gebruikersgroep te wijzigen? Klik dan hier om te zien hoe je de rechten van een gebruiker wijzigt.

data rechten admin

Activiteiten koppelen

In het tabblad Activiteiten koppelen kan je wijzigen tot welke activiteiten en pagina’s de gebruikersgroep toegang toe heeft.

activiteiten koppelen

Individuele rechten

Let op! Als je een gebruikersgroep wijzigt dan heeft dit impact op elke gebruiker die de betreffende rol heeft.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

• Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.