Onderzoek: gebruikers waarderen Basedriver Support met een 8,2

Snelle respons en goede oplossingen zorgen voor tevreden gebruikers

13 juli 2021 - 3 minuten
Gekleurde balk

Gebruikers waarderen Basedriver Support met een 8,2!

We zijn enorm blij het de resultaten uit ons meest recente tevredenheidsonderzoek. Gebruikers die contact gehad hebben met het Basedriver support team waarderen dit met een 8.2!

35% van de deelnemers gaf het support team zelfs een 9 of 10.

Het directe contact van gebruikers met het Basedriver Support team is één van de belangrijkste redenen waarom bedrijven voor ons kiezen. We werken niet met partners of callcenters, alle contact gaat rechtstreeks. Hierdoor kunnen we gebruikers het beste helpen én leren we hoe we ons product kunnen verbeteren.

Afgelopen jaar hebben we de contactmogelijkheden uitgebreid. Gebruikers kunnen contact met ons opnemen via telefoon, e-mail, WhatsApp, Zoom Teams en Google Meet. Daarnaast hebben we online trainingen op YouTube en natuurlijk de kennisbank.

 

Reacties van onze gebruikers

Het meest interessante aan het onderzoek zijn natuurlijk de spontane reacties van gebruikers. Ook deze zijn zeer positief te noemen:

Altijd erg snel, behulpzaam en bereid te tijd ervoor te nemen

Ik ervaar mijn contact met Basedriver klantensupport als prettig, geduldig en supportive, en altijd een oplossing voor het probleem dat ik voorleg, heel fijn dus.

Snelle reacties en krijg altijd een terugkoppeling op mijn vragen.

Heel vriendelijk, geduldig en behulpzaam

Er wordt altijd snel gereageerd, vragen worden snel beantwoord en problemen worden snel opgelost!

Support afdeling goed bereikbaar en erg behulpzaam (ook bij de vele adhoc vragen)

 

Snelheid en aandacht

In de reacties komen er altijd twee zaken terug: de reactiesnelheid en de tijd die we nemen om tot een oplossing te komen. Gebruikers ervaren dat ze direct geholpen worden en dat we de tijd nemen om met ze mee te denken. Dat is belangrijk want zeker voor marketing campagnes is het essentieel dat je snel geholpen wordt.

Uiteindelijk komt het support team vrijwel altijd met een oplossing of invulling voor een campagne. Daar nemen we uitgebreid te tijd voor, want er is altijd een manier om te bereiken wat je wilt.

 

Pro-Activiteit wordt gewaardeerd

Het support team werkt niet alleen reactief. Iedere dag wordt bij de standup het dashboard met alle klanten besproken. Staat er iets op rood, dan wordt er direct een actie ondernomen en gecommuniceerd met de gebruikers. Hierdoor zijn we eventuele problemen vaak voor, zelfs als ze door een gebruiker veroorzaakt worden.

Daarnaast besteden we veel tijd aan additionele controles en checks, bijvoorbeeld als we weten dat gebruikers op vakantie zijn. We zien dat deze proactieve support zorgt voor een hoge waardering.

 

Verbeteringen in de software en het support proces

Uiteraard zijn er ook verbeteringen mogelijk. Vanuit de support meldingen voeren we analyses uit om te bepalen wat er beter kan. Bijvoorbeeld door het beter omschrijven van foutmeldingen.

Verder blijkt uit de reacties dat ook communicatie over de achterliggende reden bij een probleem beter kan, deze suggestie nemen we zeker ter harte!

Op naar een 9 in het volgende onderzoek!

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.