Emerce Digital Marketing Live!

Hoe drie succesvolle marketingmanagers data inzetten voor betere campagnes

23 juni 2023 - 1 minuut
Gekleurde balk

Dit jaar op 8 juni vond weer het jaarlijkse Emerce Digital Marketing Live plaats. Dit keer in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Op dit evenement waren duizenden professionals op het gebied van online marketing, advertising en interactieve media. In het uitgebreide programma met onder andere presentaties, user cases, workshops en roundtablegesprekken was Basedriver ook vertegenwoordigd.

Samen met Ruerd Nauta van Vipmedia Publishing & Services, Leonie Bakker van Roularta Media Groep Nederland en Hessel Sutterland van Hearst Netherlands gaf Peter van de Schaar, oprichter van Basedriver, de presentatie ‘Hoe drie succesvolle marketingmanagers data inzetten voor betere campagnes’. Aan de hand van verschillende stellingen gaven zij tips en inzichten over hoe zij data inzetten voor succesvolle marketingcampagnes en hoe zij Basedriver daarbij gebruiken.

Deze goedbezochte sessie werd gevolgd door roudtablegesprekken: ‘Succesvol verzamelen en inzetten van first part data voor campagnes’. Vanuit veel ervaring met grote mediabedrijven in Nederland en België gaf Peter van der Schaar tips en best practices over het verkrijgen van kwalitatieve first party data en het inzetten van deze data voor succesvolle marketingcampagnes.

Ook deze editie van Digital Marketing Live was weer erg geslaagd! Wat ons betreft: Tot volgend jaar!

 

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.