Vipmedia kiest Basedriver voor Marketing Automation


werven en behouden van abonnees gaat makkelijker met Basedriver

Vipmedia kiest Basedriver voor Marketing Automation

We zijn er heel trots op dat wederom een uitgeverij gekozen heeft voor Basedriver als campagne management en marketing automation tool. Vipmedia beheert een diversiteit aan unieke mediaplatformen. Allen gestuurd vanuit een gedreven combinatie tussen print en online. Bekende merken van Vipmedia zijn Historia, Tuinseizoen, Beet en Duiken.

“We zijn via een andere uitgever in contact gekomen met Basedriver”, zegt Ruerd Nauta, Manager Marketing bij Vipmedia. “Het tijdig benaderen van abonnees met de juiste content is van ons essentieel. We willen onze abonnees namelijk zo lang mogelijk behouden en oude abonnees terugwinnen. Basedriver maakt dit voor ons op een eenvoudige manier mogelijk.”

“We zijn erg blij dat ook Vipmedia voor ons gekozen heeft” aldus Peter van der Schaar van Basedriver. “Basedriver is specifiek ontwikkeld voor de behoeftes van marketeers van abonnementsbedrijven. Dat ook uitgeverij Vipmedia voor ons gekozen heeft is een bewijs dat het werven en behouden van abonnees een vak apart is, waar we met Basedriver graag bij ondersteunen.”

Inmiddels is Vipmedia live en worden de eerste campagnes verstuurd!

Over Basedriver

Basedriver maakt het voor marketeers makkelijk om campagnes te organiseren, de juiste klant te selecteren en communicatie te personaliseren. Het is een centraal platform waarin content wordt ingevoerd, gedeeld, goedgekeurd en verspreid, en maakt een einde aan de eindeloze hoeveelheid handwerk en coördinatie die marketeers moeten uitvoeren om campagnes te maken en te verzenden. Tot de klanten behoren onder andere New Skool Media, Sanoma Media, Goede Doelen Loterijen, en NS.

Marketing automation voor uitgevers

Wil jij weten hoe uitgevers meer resultaat halen uit e-mail marketing met Basedriver? Ook New Skool Media is klant bij Basedriver. Zij hebben daardoor een kortere time to market, lagere kosten en hogere omzet. Wij jij weten hoe New Skool Media dit voor elkaar gekregen heeft? Download dan de white paper over de inrichting van e-mail marketing bij New Skool Media