Content type Nieuwsbrief afbeelding boven 33%

30 november 2021 - 2 minuten
Gekleurde balk

Content type Nieuwsbrief afbeelding boven 33%

← Terug naar kennisbank

Hoe maak je content type Nieuwsbrief afbeelding boven 33%?

Waarschijnlijk ken je de content type Nieuwsbrief afbeelding boven 50% wel? Deze zit in de meeste omgevingen van Basedriver. En waarschijnlijk ook in jouw omgeving. Bij dit content type moet je er 2 van aanmaken, anders wordt het niet getoond in je mail. Dat geldt voor dit content type met 33% eigenlijk ook. In dit geval is het een 3 koloms content blok. Dus bij dit content type moet je 3x een content aanmaken. Anders wordt het namelijk niet getoond.

Hier zie je een voorbeeld van de content type:

33% voorbeeld afbeelding

Zoals je ziet zit er een hover animatie in. Kijk je op jouw computer dan kan je hem in ieder geval online zien. Maar dat wil helaas niet zeggen dat iedereen het in zijn email client ziet. Daar zit nog steeds verschil in. Animaties in emails tonen hangt van zoveel factoren af, zoals welke email client gebruik je, werk je op een mac of een pc of kijk je op een iphone of een android. Maar online werkt het altijd.

Hier is een voorbeeld zoals je hem in Basedriver ziet:contenttype in Basedriver

Afbeelding 1 wordt overal vertoond. Afbeelding 2 wordt dus niet door alle email clients vertoond.
Hou hier ook rekening mee met maken van de afbeeldingen.

Formaat afbeeldingen

Normaal is de hoogte niet zo belangrijk. In dit geval wel. Zoals bijvoorbeeld voor Gmail op de macbook. Door vaste maten in de template te zetten werkt de hover namelijk voor Gmail op de macbook. Dit formaat is breedte 167px x hoogte 150px. Dit is dus wel zo handig om te weten.

Neem contact op met Basedriver support

Is het in jouw Basedriver nog niet mogelijk om deze content type te maken? Neem dan contact op met een Key-user uit jouw organisatie of neem contact op met support@basedriver.com

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.