Hoe maak je een aftelklok in de mail?

20 juli 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

Hoe maak je een aftelklok in de mail?

← Terug naar kennisbank

Hoe maak je een aftelklok in de mail?

In Basedriver is het mogelijk om een aftelklok te maken en deze in de mail te verwerken. Hiermee zorg je ervoor dat de ontvanger van de mail makkelijk en snel kan zien wanneer een bepaalde gebeurtenis zal plaatsvinden. In dit artikel laten we zien hoe je een aftelklok kan maken.

De aftelklok genereren

Allereerst zullen we de aftelklok zelf moeten genereren. In dit artikel gebruiken wij Sendtric als voorbeeld.

Vul de gewenste gegevens in en kies de kleuren die je wilt gebruiken in de aftelklok. Vervolgens kan je de aftelklok genereren en deze in Basedriver toevoegen.

De aftelklok in Basedriver toevoegen

De aftelklok kan je toevoegen aan het type artikel Actie header. Om dit toe te voegen vink je Ja aan bij de optie Heeft countdown klok. Vervolgens verschijnt er een tekstvak waar je de link van de aftelklok kan plaatsen.

aftelklok toevoegen in basedriver

De aftelklok controleren

Je hebt nu succesvol de aftelklok toegevoegd aan de content in Basedriver. Vul de rest van de content aan en stuur jezelf een testmail om te controleren of de aftelklok naar wens is.

Op de onderstaande afbeelding zie je de aftelklok die in dit artikel als voorbeeld is gemaakt:

aftelklok

 

Neem contact op met Basedriver support

Is het in jouw Basedriver nog niet mogelijk om de aftelklok te maken? Neem dan contact op met een Key-user uit jouw organisatie of neem contact op met support@basedriver.com

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

 

 

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.