Ik kan geen nieuwe versie van de campagne maken

13 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Ik kan geen nieuwe versie van de campagne maken

← Terug naar kennisbank

Ik kan geen nieuwe versie van de campagne maken

Als je een nieuw contactmoment wilt aanmaken in Basedriver zal je een nieuwe versie moeten maken van de campagne. Indien het niet lukt om een nieuwe versie te maken kan dat veroorzaakt worden omdat er nog een verzendmoment actief is.

Het verzendmoment dient afgerond te zijn voordat een nieuwe versie aangemaakt kan worden.

Tip: Heb je een campagne met veel contactmomenten? Controleer elk contactmoment of er nog een verzending actief is.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.