Ik ontvang geen testmail

16 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Ik ontvang geen testmail

← Terug naar kennisbank

Ik ontvang geen testmail

Er zijn verschillende redenen dat je een testmail niet in de Inbox ontvangt.

Spambox

Controleer eerst of de testmail in de Spam-box terecht is gekomen.

Content

Het kan voorkomen dat de content niet goed staat. Bijvoorbeeld omdat de content HTML opmaak bevat. Controleer goed of alle content goed is ingevuld en ingesteld. Zorg er ook voor dat eventuele personalisatie, zoals het gebruik van SMARTY-code, goed is ingevuld. Indien de SMARTY-code niet correct is, kan de testmail niet verstuurd worden.

Wil je meer informatie over het aanmaken van content? Klik dan hier om een uitgebreide uitleg te lezen.

Wachten

Vaak verstuurt Basedriver de testmail binnen een paar minuten. Het kan echter voorkomen dat de testmail later verstuurd wordt dan je gewend bent. Dit kan in uitzonderlijke gevallen 30 – 60 minuten duren.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het versturen van testmails? Klik dan hier om een uitgebreide uitleg te lezen.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.