Multipurpose artikel (header)

27 maart 2023 - 2 minuten
Gekleurde balk

Multipurpose artikel (header)

← Terug naar kennisbank

Basedriver heeft een multipurpose artikel ontwikkeld waarmee de opbouw van het template bepaald kan worden per contactmoment. Het aanmaken van een contentgroep en het maken van de content werken hetzelfde als bij een standaard artikel.  

Hieronder vind je meer uitleg over het gebruik van het multipurpose artikel. Het multipurpose artikel werkt enkel met het multipurpose template. (Note: dit is ingeregeld naar wens van de klant en kan zijn dat er specifieke zaken niet ingeregeld zijn) 

Locatie in het template 

Het multipurpose template plaatst de artikelen(content) op basis van de prioriteit van het artikel in het template (prioriteit*). Bovendien kan er gekozen worden of dit artikel wordt ingezet als header (gebruik als header*). De keuze voor het gebruik van header ja/nee en prioriteit van het artikel zijn artikel onafhankelijk. 

Gebruik als header
Wanneer je het artikel als header wil gebruiken (zet schuifje op ja) dan ontstaan er de volgende extra velden: 

  • Onderwerpregel 
  • Snippet 
  • Heeft navigatiebalk ja/nee 
  • Close alert ja/nee 
  • Template kleur opties 

De onderwerpregel en snippet zijn verplicht om in te vullen wanneer er gekozen word voor header ja 

Heeft navigatiebalk
Om gebruik te maken van een navigatiebalk zet je het schuifje op ja. Door deze keuze verschijnt er het schuifje voor de navigatiebalk kleur em een aantal tekst extra velden (zie afbeelding). 

Het eerste schuifje navigatiebalk kleur staat standaard op de merkkleur ingesteld. Schuif deze naar rechts en je kan de kleur specifiek voor dit artikel instellen. Dit kan eenvoudig met de selector, gebruik het pipetje of vul RGB of Hex kleuren in. 


Close alert
Door te kiezen voor close alert ja. Verschijnen de volgende extra velden: 

Bij de keuze voor het gebruik van close alert is het verplicht alle velden in te vullen. 

Template kleur
Door de keuze voor het gebruik van het artikel als header, krijg je tevens de mogelijkheid om de online, footer en achtergrond kleur te kunnen kiezen. Ook deze staan standaard ingesteld op de merk kleur en kunnen op dezelfde manier aangepast worden als bij de navigatiebalk kleur. 

Bekijk ook gebruik multipurpose artikel artikelkeuze.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.