Wat zijn trigger-based contactmomenten

07 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Wat zijn trigger-based contactmomenten

← Terug naar kennisbank

Wat zijn trigger-based contactmomenten

Trigger-based contactmomenten (ook wel flow contactmomenten genoemd) bevatten contactmomenten die doorlopend verstuurd worden. Deze contactmomenten zijn afhankelijk van een gebeurtenis, een trigger. Een welkomstmail bij het afsluiten van een nieuw abonnement is hier een voorbeeld van. Je kiest voor een triggerbased contactmoment bij het aanmaken van een contactmoment. Het is mogelijk om binnen een campagne meerdere trigger-based en ad hoc contactmomenten te combineren.

Bij een trigger-based campagne wordt er elke dag berekend wie het contactmoment ontvangt op basis van de regels voor verzending. De mensen die voorkomen in de selectie krijgen de mail.

Op het tabblad verzenden is het mogelijk om aan te geven op welke dagen het contactmoment verstuurd mag worden en op welk tijdstip. Ook is het mogelijk om het contactmoment op te laten volgen op een eerder contactmoment.

Opvolgactie in Basedriver

In deze video laten we je zien hoe je een triggerbased contactmoment aanmaakt, in dit geval voor het aanmaken van een retentie campagne die automatisch 7 dagen voor het einde van het abonnement verstuurd wordt.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

 

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.