Werken bij Basedriver: Bianca Striesenau, front-end developer

Hoe is het om te werken als front-end developer bij Basedriver?

09 maart 2020 - 3 minuten
Gekleurde balk

Werken bij Basedriver: Bianca Striesenau, front-end developer

Basedriver is e-mail marketing software voor bedrijven met abonnementen en diensten. Door middel van Basedriver kunnen marketing teams samenwerken om e-mail campagnes te maken en gepersonaliseerde campagnes te versturen. Het multidisciplinaire team bestaat uit verschillende developers, een architect, product owners en support medewerkers. Een van deze developers is Bianca Striesenau. Zij vertelt over haar werk als front-end developer bij Basedriver. 

Klik op de afbeelding om naar de video van dit interview te gaan.

Wie is Bianca Striesenau?

Bianca, woonachtig in Leusden, is naast haar werk bij Basedriver vaak in de sportschool te vinden. Fitness, boksen, dancehall en yoga om tot rust te komen: niets is haar te gek. Bij Basedriver houdt ze zich als front-end developer bezig met het bouwen van templates. Daarnaast creëert ze het design van deze templates. In haar werk is het ook belangrijk om contact met klanten te hebben over de vormgeving van de templates.

Elke klant heeft namelijk zijn eigen ideeën en per klant kan bepaald worden hoe ze een bepaald template willen hebben. Deze afwisseling van werkzaamheden is dan ook wat het voor Bianca leuk maakt om voor Basedriver te werken. Doordat Basedriver een klein bedrijf is, is er altijd veel bij te leren en ruimte voor ontwikkeling.

Wat heeft Bianca bij Basedriver geleerd?

Het werken met e-mail templates, en alle verschillende e-mailclients en versies die daarbij komen kijken, kan soms een uitdaging vormen. “Het lukt nooit om alles 100% goed te krijgen, met 95% mag je al blij zijn. Alsnog blijft de e-mail er dan overal net even anders uitzien,” vertelt Bianca. Van tevoren wist ze dan ook niet dat er zoveel verschil zou zitten tussen bijvoorbeeld Gmail en Outlook. Pas sinds haar tijd bij Basedriver heeft ze geleerd hoe groot die verschillen iedere keer zijn.

Wat is het fijne aan het werk bij Basedriver?

Bij Basedriver is er voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Bianca is op dit moment vooral bezig met het leren van de frameworks, zoals Vue, Angular en React. Hiermee hoopt ze dat ze landingspagina’s goed kan bouwen, zodat het aansluit op een e-mail campagne. Verder zou ze nog meer kennis willen verkrijgen van e-mailclients.

Hoe ziet Bianca de toekomst?

Over de toekomst van Basedriver vertelt Bianca: “Het zou mooi zijn als we Basedriver nog verder kunnen uitbouwen, zodat de klanten ook hun volgorde van de e-mail templates kunnen bepalen.” Daarnaast weet ze zeker dat ze nog voldoende groeimogelijkheden heeft in haar werkzaamheden bij Basedriver. Al met al ziet zij de toekomst van Basedriver zeer positief in. 

Wil jij ook werken bij Basedriver

Bij Basedriver hebben we regelmatig vacatures voor marketeers, back-end developers en front-end developers. Je kunt deze vacatures vinden in het vacature gedeelte op onze website.

Op dit moment hebben we vacatures voor de volgende functie:

Medior C# .Net Developer
Junior C# .Net Developer
Stage online communicatie en contentmarketing
Stage e-mail marketing templates
Stage informatica: Machine learning

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.