Terugkijken webinar #5: De optimale maildruk van e-mail marketing campagnes

Bereik mensen vaker maar voorkom uitschrijvingen met de juiste maildruk

16 maart 2021 - 1 minuut
Gekleurde balk

“Hoe vaak moet je een mailing sturen om relevant te blijven, doelen te halen en uitschrijvingen te voorkomen? Die vraag krijgen we vaak, de maildruk heeft namelijk een enorme impact op het resultaat”

Dinsdag 16 maart organiseerden Tim Stamer en Peter van der Schaar van Basedriver een webinar over dit interessante onderwerp. Daar hebben ze laten zien dat de juiste content en doelgroep bepalend zijn voor het verhogen van de maildruk.

Kon je er niet bij zijn? In deze post kan je de presentatie en de video terugkijken.

 

Video-registratie van het webinar

Presentatie van het webinar

 

Eerder webinars van Basedriver

Dit is het vierde webinar van Basedriver. Wil je meer weten? Dan kan je ook de overige webinars terugkijken:

Webinar #1: Content voor gepersonaliseerde nieuwsbrieven’

Webinar #2: Re-activeer jouw e-mail marketing ontvangers’

Webinar #3: Het beste verzendmoment voor e-mail marketing.

Webinar #4: Het verbeteren van de conversie van e-mail marketing campagnes.

Video's

Gekleurde balk

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.