Terugkijken: webinar ‘het beste verzendmoment voor e-mail marketing’

Bepaal het beste verzendmoment voor e-mail marketing

01 december 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

“Het verzendmoment heeft veel invloed op de openratio van campagnes. Als je de resultaten van campagnes en nieuwsbrieven wilt verbeteren, dan kan je het verzendmoment niet laten liggen! ”

Op maandag 1 december 2020 lieten Peter van der Schaar en Tim Stamer van Basedriver zien hoe je het beste verzendmoment bepaalt voor jouw campagnes.

Tijdens het webinar zijn praktische voorbeelden en inzichten uit analyses van Basedriver besproken. Het webinar is live bezocht door meer dan 90 marketeers met zeer positieve reacties.

Kon je er niet bij zijn? In deze post kan je de presentatie en video vinden en terugkijken. Wil je meer weten over Basedriver? Dan kan je altijd contact met ons opnemen of je inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Terugkijken van de video-registratie

 

Presentatie webinar ‘het beste verzendmoment’

Video's

Gekleurde balk

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.