Terugkijken webinar #4: verbeter de conversie van e-mail marketing

tot 10x meer conversie met de juiste propositie

28 januari 2021 - 1 minuut
Gekleurde balk

 

Terugkijken webinar: verbeter de conversie van e-mail marketing campagnes

“De meeste e-mail marketing campagnes hebben een conversie doelstelling. Toch is die conversie vaak laag en is verbetering mogelijk. Daarmee haal je direct een beter resultaat!”

Op donderdag 28 januari 2021 organiseerden Peter van der Schaar en Tim Stamer een webinar over het verbeteren van de conversie van e-mail marketing. We hebben een gestructureerde aanpak laten zien voor het verbeteren van de conversie én geleerd dat je met de juiste propositie 10x meer verkoop kan realiseren!

Kon je er niet bij zijn? In deze post kan je de presentatie en de video terugkijken.

 

Video-registratie van het webinar

 

Presentatie van het webinar

 

Eerder webinars van Basedriver

Dit is het vierde webinar van Basedriver. Wil je meer weten? Dan kan je ook de overige webinars terugkijken:

Webinar #1: Content voor gepersonaliseerde nieuwsbrieven’

Webinar #2: Re-activeer jouw e-mail marketing ontvangers’

Webinar #3: Het beste verzendmoment voor e-mail marketing.

Video's

Gekleurde balk

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.