Content planning – klanten beheren

21 maart 2023 - 2 minuten
Gekleurde balk

Content planning – klanten beheren

← Terug naar kennisbank

Basedriver heeft de content planning ontwikkelt, deze kun je vinden in het tabblad Kalender. Content planning in het tabblad Kalender is onderverdeeld in de volgende onderdelen:

  • Externe campagnes
  • Klanten beheren
  • Planning
  • Voorraad

Klanten beheren
Selecteer klanten beheren in de drop-down om een klant te beheren of toe te voegen. In dit scherm zijn de reeds opgevoerde klanten te zien. Rechtsboven is er de mogelijkheid om een nieuwe klant op te voeren. Dit doe je door op de button “+ Klant toevoegen” te klikken. Er opent zich vervolgens een scherm waarin de benodigde klantgegevens kunnen worden opgevoerd. Zie het voorbeeld hieronder. De velden die je ziet zijn optioneel en dus niet verplicht om op te voeren. Na het opslaan, wordt de klant toegevoegd aan de lijst met klanten.

Op het moment dat een klant verwijderd moet worden uit de lijst, hoeft de gebruiker enkel op het prullenbak-icoontje in de klantregel te klikken. Dan verdwijnt de klant uit de lijst. Met het potlood icoon kan de klant worden aangepast.

De lijst met klanten kan ook geëxporteerd worden, met behulp van de iconen rechtsboven in de groene regel, zoals in het voorbeeld hieronder aangegeven.

Het exporteren werkt op twee manieren:

  1. Door te klikken op het printericoon links, wordt de lijst met klanten in Pdf-formaat geëxporteerd.
  2. Door te klikken op het opslagicoon rechts, wordt de lijst met klanten in XLS-formaat (Excel) geëxporteerd.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.