Marketing Kalender 2020: gratis download van dé marketing kalender


Marketing kalender 2020 met alle belangrijke marketing evenementen in één handig overzicht

Download nu dé marketing kalender voor 2020.

  • Een marketing kalender is essentieel om gedurende het jaar activiteiten te plannen en voor te bereiden.
  • De evenementen in een marketing kalender vormen de basis voor campagnes voor nieuwe klanten (acquisitie) of bestaande klanten (retentie)
  • Met campagne management software is er één centrale plek voor de marketing kalender, campagnes en content

TIP: Lees meer over Digital Marketing Software Basedriver

2020 is een jaar vol met mooie evenementen en inhakers. Van het songfestival tot de Grand Prix en natuurlijk het EK en de olympische spelen. Juist in dit jaar is het essentieel om een goede marketing kalender te maken. Met een goede marketing kalender voor 2020 ben je in staat om campagnes beter voor te bereiden, tijdig e-mail marketing content te maken en daarmee meer resultaat te halen uit campagnes.

Wil jij weten wat in 2020 dé belangrijkste dagen zijn voor marketeers? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet in deze handige marketing kalender voor 2020. Je kunt de kalender gratis downloaden, zonder e-mail adres of andere gegevens achter te laten.

Update: in verband met de kabinetsmaatregelen rondom het coronavirus kan het dat er evenementen verplaatst worden. Deze zijn vooralsnog niet opgenomen in de marketing kalender. 

 

 

Download de marketing kalender 2020

Een goede marketing kalender helpt je om tijdig campagnes en content in te plannen en af te stemmen op de actualiteit. Je kunt de kalender hier downloaden dus print hem uit of deel de marketing kalender met je collega’s. Je bent dan het hele jaar bij de tijd.

2020 marketing kalender

Marketing campagnes managen

Je wilt natuurlijk campagnes maken op basis van de marketing kalender. Als je een eenvoudige manier zoekt om succesvolle en relevante campagnes te maken, in Basedriver is het heel eenvoudig om marketing automation flow campagnes te maken. Basedriver zal vervolgens automatisch voor ieder profiel een persoonlijke contactplanning berekenen en verzenden. Je zorgt ervoor dat jouw collega’s en jij optimaal voorbereid zijn.

Automatisch een Marketing kalender aanmaken en bijhouden

Als je een marketing campagne maakt in Basedriver dan wordt er automatisch een kalender gemaakt met daarin de campagnes en de verschillende contactmomenten. Je kunt in het marketing team samenwerken aan campagnes waardoor er een totaal overzicht ontstaat van campagnes in jouw organisatie.

Marketing kalender in Basedriver

Campagnes managen met Basedriver

Een marketing kalender alleen is natuurlijk niet voldoende voor goede campagnes. E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes. Ook de campagneplanning kan geautomatiseerd worden met Basedriver.

Meestgelezen marketing artikelen

Uiteraard hebben we ook een marketing weblog. Marketing kan namelijk niet meer zonder marketing software. Met onze artikelen proberen we je te helpen relevantere campagnes te maken, meer resultaat te halen uit content én je omzet te vergroten.

Dit zijn de meestgelezen artikelen uit ons marketing weblog

E-mail marketing strategie: in vijf stappen meer omzet uit e-mail marketing
Marketing tools: een overzicht van onmisbare marketing tools voor B2B en B2C
Retentie marketing: 6 tips om te voorkomen dat abonnees opzeggen
Campagne management: een aanpak voor marketing teams

Over Basedriver

Basedriver is een digital marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door bounce en opt-in management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en contentplanning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.

Wil je meer weten over Basedriver? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail