Marketing Kalender 2020: gratis download van dé marketing kalender


Marketing kalender 2020 met alle belangrijke marketing evenementen in één handig overzicht

Download nu dé marketing kalender voor 2020.

  • Een marketing kalender is essentieel om gedurende het jaar activiteiten te plannen en voor te bereiden.
  • De evenementen in een marketing kalender vormen de basis voor campagnes voor nieuwe klanten (acquisitie) of bestaande klanten (retentie)
  • Met campagne management software is er één centrale plek voor de marketing kalender, campagnes en content

2020 is een jaar vol met mooie evenementen en inhakers. Van het songfestival tot de Grand Prix en natuurlijk het EK en de olympische spelen. Juist in dit jaar is het essentieel om een goede marketing kalender te maken. Met een goede marketing kalender voor 2020 ben je in staat om campagnes beter voor te bereiden, tijdig e-mail marketing content te maken en daarmee meer resultaat te halen uit campagnes.

Wil jij weten wat in 2020 dé belangrijkste dagen zijn voor marketeers? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet in deze handige marketing kalender voor 2020. Je kunt de kalender gratis downloaden, zonder e-mail adres of andere gegevens achter te laten.

Update: in verband met de kabinetsmaatregelen rondom het coronavirus kan het dat er evenementen verplaatst worden. Deze zijn vooralsnog niet opgenomen in de marketing kalender. 

Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update! Daarnaast ontvang je de bijgewerkte marketingkalender zodra deze gereed is.

Download de marketing kalender 2020

Een goede marketing kalender helpt je om tijdig campagnes en content in te plannen en af te stemmen op de actualiteit. Je kunt de kalender hier downloaden dus print hem uit of deel de marketing kalender met je collega’s. Je bent dan het hele jaar bij de tijd.

2020 marketing kalender

Marketing campagnes managen

Je wilt natuurlijk campagnes maken op basis van de marketing kalender. Als je een eenvoudige manier zoekt om succesvolle en relevante campagnes te maken, in Basedriver is het heel eenvoudig om marketing automation flow campagnes te maken. Basedriver zal vervolgens automatisch voor ieder profiel een persoonlijke contactplanning berekenen en verzenden. Je zorgt ervoor dat jouw collega’s en jij optimaal voorbereid zijn.

Automatisch een Marketing kalender aanmaken en bijhouden

Als je een marketing campagne maakt in Basedriver dan wordt er automatisch een kalender gemaakt met daarin de campagnes en de verschillende contactmomenten. Je kunt in het marketing team samenwerken aan campagnes waardoor er een totaal overzicht ontstaat van campagnes in jouw organisatie.

Marketing kalender in Basedriver

Campagnes managen met Basedriver

Een marketing kalender alleen is natuurlijk niet voldoende voor goede campagnes. E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes.

We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website. Hiermee verhoog je het rendement van jouw e-mail marketing team. Basedriver past in een e-mail marketing strategie die leidt tot meer online bezoek en abonnees, zonder dat de marketingkosten stijgen.

Wil je meer weten over campagne management? In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars.

Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update! Daarnaast ontvang je de bijgewerkte marketingkalender zodra deze gereed is.

 

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail