Leer werken met Basedriver

09 januari 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

Leer werken met Basedriver

← Terug naar kennisbank

Leer werken met Basedriver

Als nieuwe gebruiker is het altijd even wennen om een pakket te leren kennen. Daarom helpen we je in dit artikel om een snelle start te maken als nieuwe gebruiker.

Het is aan te raden om voorafgaand te zorgen dat je toegang hebt tot Basedriver. Je kunt hiervoor terecht bij één van de key users of beheerders in jouw organisatie. Je kunt dan meteen proberen je eerste artikelen en campagnes te maken.

Het is mogelijk dat er voor jouw organisatie bepaalde velden afwijken, het is ook mogelijk bepaalde functies voor jou ontbreken. Dit heeft te maken met de rollen en rechten zoals we die voor jouw organisatie ingericht hebben. Ook voor vragen hierover kan je terecht bij jouw key user of beheerder.

 

Instructies over het gebruik van Basedriver

Onze kennisbank staat vol met informatie over het gebruik van Basedriver. In dit artikel geven we je de aanbevolen volgorde om, als nieuwe gebruiker, Basedriver te leren kennen.

Content

 1. Het aanmaken van een content groep
 2. Het aanmaken van content

Campagnes

 1. Het aanmaken van een nieuwe campagne
 2. Het aanmaken van een nieuw contactmoment
 3. Bepalen van de voorselecties in een contactmoment
 4. Het ontdubbelen van profielen in een contactmoment
 5. Verfijnen van de selectie van een contactmoment
 6. Mailings samenstellen in meerdere varianten
 7. Verzenden van een testmail
 8. Verzenden van ad-hoc contactmomenten
 9. Verzenden van triggerbased contactmomenten
 10. Bekijken van de resultaten in het dashboard

 

Om te leren werken met Basedriver kan je ook gebruik maken van één van de instructie video’s voor nieuwe gebruikers.

Mocht je vragen hebben over bovenstaande dan kan je terecht bij één van de key users in jouw organisatie. Je kunt je via een key user of beheerder ook inschrijven op een Basedriver training.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

 • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
 • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
 • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.