Basedriver 9.14 is live!

Onze grootste update ooit zorgt voor betere en betrouwbare data

23 mei 2022 - 2 minuten
Gekleurde balk

Basedriver 9.14 is live

Eerder schreven we al over ons stappenplan voor betrouwbare marketingdata. Een enorm belangrijk onderwerp want succesvolle marketing begint wat ons betreft met betrouwbare data.

In één van onze grootste releases ooit hebben we ons stappenplan volledig geautomatiseerd. Dat betekent dat je je als marketeer niet meer druk hoeft te maken over data kwaliteit, dat regelt Basedriver voor je. Zo hebben we de volgende functies toegevoegd:

  • automatisch controleren en opschonen van e-mail adressen, telefoonnummers en fysieke adressen
  • automatisch samenvoegen van profielen op basis van 8 persoonsgegevens en meer dan 200 business rules
  • relaties leggen tussen profielen die bij elkaar horen, maar niet dezelfde persoon zijn
  • verbreken van deze relaties als blijkt dat de profielen niet meer bij elkaar horen

Wat dit betekent? Bijvoorbeeld dat je geen aanbieding meer krijgt voor een nieuw abonnement als je partner er al één heeft. Maar ook is het niet erg meer als er in de administratie per ongeluk een nieuw profiel wordt aangemaakt voor een bestaande klant. Maakt iemand een spelfout bij het intikken van het e-mail domein? Dan wordt dit in de meeste gevallen automatisch gecorrigeerd.

Met Basedriver release 9.14 zorgen we weer voor een grote stap in de richting van betrouwbare first party marketingdata!

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.