Multipurpose template

27 maart 2023 - 1 minuut
Gekleurde balk

Multipurpose template

← Terug naar kennisbank

Basedriver heeft een flexibel template en multipurpose artikel ontwikkeld waarmee de opbouw van het template bepaald kan worden per contactmoment. Het aanmaken van een campagne, het aanmaken van een contentgroep en het maken van de content werken hetzelfde als bij een standaard template en artikel.  

Hieronder vind je meer uitleg over het gebruik van het multipurpose template en artikel. Het multipurpose artikel werkt enkel met het multipurpose template. (Note: dit is ingeregeld naar wens van de klant en kan zijn dat er specifieke zaken niet ingeregeld zijn) 

Locatie in het template
Het multipurpose template plaatst de artikelen(content) op basis van de prioriteit van het artikel in het template. Bovendien kan er gekozen worden of dit artikel wordt ingezet als header.
Het multipurpose template is ingericht en te vinden onder de keuze template. 

Voor uitleg over het gebruik van het multipurpose artikel als header en de artikel keuze kun je de volgende kennisbank artikelen gebruiken:
multipurpose artikel als header
multipurpose artikel keuze

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.