Tim Stamer vertelt over zijn werk bij Basedriver

Interview met Tim Stamer: Product Owner en MT lid bij Basedriver

30 november 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

Basedriver is een digital marketing platform waar campagnes, content en data bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Dat doen we met een multidisciplinair team van developers, productowners en business analisten. In deze video vertelt onze Product Owner en MT Lid, Tim Stamer, meer over het werken bij Basedriver .

Tim Stamer over het werken bij Basedriver

Tim woont in de Bilt, is getrouwd en heeft twee dochters. Tim is onze atleet, in zijn vrije tijd traint hij voor triatlons.

Vóór Basedriver heeft Tim verschillende marketing en sales functies gehad. In september 2018 is hij begonnen als Product Owner bij Basedriver. Dit betekent dat hij zich bezig houdt met de communicatie met klanten en het Basedriver team over implementaties, het in gebruik nemen van de software en nieuwe features. Tim is ook verantwoordelijk voor de planning.

Tim is onderdeel van het MT. Hierin helpt hij de bedrijfsprocessen te optimaliseren en bij te dragen aan de commerciële ontwikkeling.

Een vijftal zaken zorgen ervoor dat Tim met plezier bij Basedriver werkt. Namelijk de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling, de drive van de collega’s en het fantastische klantenbestand. Ook de afwisseling van het werk en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen maken het werk leuk.

De grootste uitdaging in het werk is de balans vinden tussen de prioriteiten en wensen van klanten, het ontwikkelteam en de ontwikkeling op de lange termijn.

Tim heeft in zijn rol geleerd dat bij het ontwikkelen van software en mensen fouten kunnen worden gemaakt en dat je daar rekening mee moet houden. Hij zou zich verder willen ontwikkelen op het gebied van de kennis van techniek, om nog beter in te kunnen spelen op de ontwikkeling en duurzame groei van de organisatie.

Wil je meer weten over Basedriver? Kijk dan ook bij onze actuele vacatures.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.